Lašiša su pesto padažu

AUTORIUS:
Indrė, Gaminu sau,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lašiša su pesto padažu
Lašiša su pesto padažu
Lašiša su pesto padažu
Autorius apie receptą: Aš valgiau su šviežiomis salotomis apšlakstytomis citrina ir alyvuogių aliejumi. Žinoma, bėriau ir šiek tiek druskos su pipiriukais. Pavyko labai skaniai!
Aš valgiau su šviežiomis salotomis apšlakstytomis citrina ir alyvuogių aliejumi. Žinoma, bėriau ir šiek tiek druskos su pipiriukais. Pavyko labai skaniai!
Indrė, Gaminu sau
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų lašišos filė
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
3 šaukštai pesto padažo
2 šaukštai kreminio sūrio
2 šaukštai pieno
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos filė pagardinti pipirais, druska, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir citrinų sultimis.
2.
Įkaitinti keptuvę, dėti lašišą ir kepti iš abiejų pusių, iki kol švelniai apskrus ir iškeps.
3.
Į nedidelį puodą dėti kreminį sūrį, pilti pieną ir kaitinant maišyti, kol tampa vientisa masė, neleisti masei užvirti. Tuomet nuimti nuo kaitros, dėti pesto padažą, berti druską, pipirus ir viską išmaišyti.
4.
Paruoštą padažą pilti ant lašišos, patiekti su šviežiomis daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital