Sultinga lašiša orkaitėje su garstyčių padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Sultinga lašiša orkaitėje su garstyčių padažu
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Sultinga lašiša orkaitėje su garstyčių padažu
Sultinga lašiša orkaitėje su garstyčių padažu
Autorius apie receptą: Lašiša itin mėgstama dėl kelių priežasčių - ji greitai iškepa, ją sunku sugadinti, visada pavyksta skaniai ir yra daugybė būdų, kaip ją ruošti. Šis receptas - dar vienas Lašiša itin mėgstama dėl kelių priežasčių - ji greitai iškepa, ją sunku sugadinti, visada pavyksta skaniai ir yra daugybė būdų, kaip ją ruošti. Šis receptas - dar vienas tikrai labai gardus variantas. Pagal jį paruošta lašiša iškeps sultinga, o garstyčių ir žolelių padažas suteiks švelnaus ir malonaus pikantiškumo. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas lašišų filė su oda (arba file gabalėlių, žr. patarimus)
90 gramų dižono garstyčių (ar kitų mėgiamų)
20 gramų petražolių
4 skiltelės česnako
1.5 šaukšto citrinų sulčių
1.5 šaukšto alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Orkaitę įkaitinti iki 190 C laipsnių temperatūros.
2.
Česnaką ir petražoles smulkiai sukapoti.
3.
Į dubenėlį dėti garstyčias, pilti citrinų sultis, alyvuogių aliejų, berti smulkintas petražoles ir česnaką, įberti druskos ir pipirų. Gerai išmaišyti.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, dėti lašišą ir ją tolygiai aptepti paruoštu garstyčių padažu.
5.
Pašauti į orkaitę ir kepti apie 15 - 20 minučių iki kol lašiša iškeps (tikslus laikas priklausys nuo lašišos storio)
Patarimai:
Lašišos file galite naudoti nebūtinai vieną didelę, bet tinka ir atskiri gabalėliai. Tiesiog kiekvieną gabalėlį dosniai aptepkite garstyčių padažu ir kepkite pagal receptą.
Vietoje lašišos tinka ir upėtakis, tik jį rinkitės storesnį arba garstyčių padažo tepkite kiek ploniau.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital