1.
Pirmiausia pasiruošiame pyrago įdarą. Tuną iš skardinės iškrečiame į dubenėlį, įmušame kiaušinius, sudedame tarkuotą sūrį, pagal skonį įberiame druskos, pipirų, mėgiamų žalumynų ir gerai išmaišome. Beje, vietoje tunka tinka bet kurie žuvies konservai - šprotai ar kiti mėgiami.
2.
Tada imamės tešlos. Į dubenį sudedame kefyrą, kiaušinį ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišome. Turėtų gautis riebios grietinės tirštumo tešla. Jeigu gautųsi skystesnė, įdėkite dar šiek tiek miltų, o jeigu tirštesnė - įpilkite dar truputį kefyro.
3.
Pusę tešlos supilame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Ant jos dedame tuno įdarą, o ant viršaus užpilame likusią tešlą. Pyragą šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30-40 minučių (tikslus kepimo laikas priklausys nuo formos dydžio, kuo plonesnis pyragas, tuo greičiau iškeps).