Kalafiorai su vištiena - greita ir skanu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Kalafiorai su vištiena
Kalafiorai su vištiena
Kalafiorai su vištiena
Kalafiorai su vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų vištienos filė
1 vienetas žiedinių kopūstų (nedidelio)
1 vienetas poro (arba svogūno)
1 sauja svogūnų laiškų
2 šaukštai grietinės
pagal skonį prieskonių paukštienai
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
šiek tiek sviesto (arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supjaustyti kubeliais, pabarstyti druska, pipirais ir mėgiamais paukštienos prieskoniais. Porą supjaustyti griežinėliais. Kalafiorus išskirstyti žiedynais.
2.
Puode užvirinti vandenį, jį lengvai pasūdyti ir sudėti kalaforius. Virti keletą minučių, kol kalafiorai suminkštės, bet liks standūs. Išvirtus nusunkti.
3.
Kol verda kalafiorai, keptuvėje įkaitinti šiek tiek sviesto (arba aliejaus). Sudėti pjaustytą porą ir pakepinti 2-3 minutes.
4.
Sudėti vištieną ir maišant apkepinti, kol vištiena gražiai apskrus.
5.
Sudėti apvirtus kalafiorus, dėti grietinės, suberti svogūnų laiškus, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais. Patroškinti dar 3-5 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Marytė
2018-07-01 08:46
Norint gražiai apversti keptuvėje kepta kugelį reikia uždengti lygiu dangčiu ar lentele ir ant jos išversti. Išverstą atsargiai nustumti į keptuvę. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis