Labai lengvas obuolių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Lengvas obuolių pyragas
Lengvas obuolių pyragas
Lengvas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Rudeniškas, kvapnus bei labai paprastas ir greitas obuolių pyragas. Jo receptą radau stebuklingoje 1975 metų močiutės dovanotoje knygoje. Truputį jį pakoregavau ir oplia, jau Rudeniškas, kvapnus bei labai paprastas ir greitas obuolių pyragas. Jo receptą radau stebuklingoje 1975 metų močiutės dovanotoje knygoje. Truputį jį pakoregavau ir oplia, jau turim puikų pyragą! (...daugiau) Alina, Apie viską
Redakcijos nuomonė: Labai aromatingas, drėgnas ir visiškai obuolinis pyragas. Ir tikrai neįtikėtinai greitai pagaminamas. Į tešlą mes dar pridėjome šaukštelį tarkuotos apelsino žievelės Labai aromatingas, drėgnas ir visiškai obuolinis pyragas. Ir tikrai neįtikėtinai greitai pagaminamas. Į tešlą mes dar pridėjome šaukštelį tarkuotos apelsino žievelės (nuo vieno vidutinio apelsino), tai kepant visi namai prisipildė nuostabaus aromato. Dėkui Alinai iš visada mus džiuginančio "Apie viską" tinklaraščio už dar vieną nuostabų deserto receptą. Alinos skanėstai dar niekada mūsų nenuvylė. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 vienetai obuolių
650 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
2 vienetai kiaušinių trynių
1 stiklinė miltų
60 mililitrų apelsinų sulčių
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C, rinkitės funkcija su ventiliatoriumi.
2.
Obuolius nuskuskite ir stambiai sutarkuokite arba susmulkinkite su virtuvės kombainu.
3.
Iš visu kitu ingredientų užmaišykite tešlą.
4.
Sumaišykite obuolius su tešla ir perdėkite į kepimo indą.
5.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite 30 - 45 minutes, kol viršus taps gražios auksinės spalvos. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Regina
2017-09-25 20:16
Čia jau gaunas ne pyragas,o jau pusė torto.Kam tiek ingridientų obuolių pyragui,turi jausti obuolių skonis
ATSAKYTI
Rita
2017-09-26 12:32
Obuolių skonis tikrai jaučiasi :) ATSAKYTI
Aurelija
2017-09-19 16:21
Ar tikrai reikia 650 mililitru pieno? ATSAKYTI
Greta
2017-09-29 11:45
Taip, tikrai :) ATSAKYTI
Nu joo
2017-09-18 17:48
Nesuprantu. Daugiau nei pusė litro pieno, 60 mililitrų apelsinų sulčių, dar kiaušiniai ir tik viena stiklinė miltų. Nu tai pliurzė, o tai kaip ji pavirs į pyragą tai neįsivaizduoju. Nebent didelis blynas gal gausis. ATSAKYTI
Greta
2017-09-19 20:57
Kepimo būdu :) Pyragas drėgnas ir skanus, bet šitaip jį vadint, neparagavus, tai keista. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital