Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | grybų (naudojau 350 gramų rudųjų pievagrybių ir 150 gramų portabelo grybų) | |
300 gramų | kokosų pieno | |
3 vienetai | pomidorų | |
1 vienetas | poro | |
2 skiltelės | česnako | |
3 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 vienetas | aitriosios paprikos | |
1 šaukštas | mangų padažas (ar kito čatnio, mėgiamo padažo) | |
1 šaukštas | imbiero (tarkuoto) | |
1 šaukštelis | grūdėtųjų garstyčių | |
1 šaukštelis | kario prieskonių (arba pagal skonį) | |
1.5 šaukštelio | jūros druskos (arba pagal skonį) | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | žalumynų (kalendros, petražolių) |