Kotletai su česnakiniu sūrio įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kotletai su česnakiniu sūrio įdaru
Kotletai su česnakiniu sūrio įdaru
Kotletai su česnakiniu sūrio įdaru
Autorius apie receptą: Tikriausiai niekada nepamiršiu, kai pirmą kartą iškepiau kotletus pati. Jie buvo tokie kieti, kad tikriausiai, jei bučiau metus juos į langą, bučiau jį pradaužus. Dabar Tikriausiai niekada nepamiršiu, kai pirmą kartą iškepiau kotletus pati. Jie buvo tokie kieti, kad tikriausiai, jei bučiau metus juos į langą, bučiau jį pradaužus. Dabar juokinga. Tada juokas neėmė. Kas čia atsitiko? Kodėl tie kotletai tokie kieti? Kodėl jie be skonio? Mamos visai kitokie. Reikia skambinti mamai. Kaip dabar atsimenu.
Ačiū Dievui, laiko jau praėjo nuo pirmųjų bandymų iškepti kotletus nemažai. Ir man dabar pavyksta juos iškepti. Dukrytės labiausiai mėgsta iškeptus ir patroškintus, o vyriška mano kompanija visgi balsuoja už tiesiog keptus. Šiandien dalinuosi su jumis receptu kotletų su česnakiniu sūrio įdaru. Kai aplink siaučia virusai ir ligos, gal su česnako pagalba pavyks nuo jų apsiginti.
(...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos faršo
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės pieno
1/4 stiklinės manų kruopų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis prieskonių maltai mėsai
pagal skonį druskos
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių (apvoliojimui)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Įdarui:
300 gramų fermentinio sūrio
1 pundelis krapų
3 skiltelės česnako
Padažui:
1 litras vandens
1 vienetas morkų
100 mililitrų grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į kiaulieną beriame prieskonius, mušame kiaušinius.
2.
Manus užpilame pienu ir paliekame kelias minutes brinkti.
3.
Svogūną supjaustome mažais gabalėliais ir pakepiname aliejuje, kol gražiai apskrus. Supilame į dubenį prie faršo. Ten pat supilame manus. Gerai išmaišome.
4.
Fermentinį sūrį sutarkuojame. Įmaišome smulkintus krapus, česnaką.
5.
Drėgnomis rankomis formuojame kotletus, į vidų dedame įdaro.
6.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame gerai įkaitiname aliejuje iš abiejų pusių. Kotletus dedame į troškintuvą. Pagardiname druska, užpilame vandeniu, suberiame smulkintą morką ir svogūną. Patroškiname apie 20 min. Supilame grietinėlę ir pabaigiame troškinti dar apie 10 min.
7.
Valgėme su bulvių koše ir salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital