Sotus kopūstų apkepas su morkomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Sotus kopūstų apkepas su morkomis
Sotus kopūstų apkepas su morkomis
Sotus kopūstų apkepas su morkomis
Sotus kopūstų apkepas su morkomis
Autorius apie receptą: Šį kartą kepiau apkepą, ne bet kokį, o... kopūstų. Tai lenkiškas patiekalas. Man, mėgstančiai kopūstus, tai puikus patiekalas, kuris puikiai tinka valgyti tada, kai nesinori Šį kartą kepiau apkepą, ne bet kokį, o... kopūstų. Tai lenkiškas patiekalas. Man, mėgstančiai kopūstus, tai puikus patiekalas, kuris puikiai tinka valgyti tada, kai nesinori mėsos. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo kopūstų
5 vienetai kiaušinių
3 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių
0.5 stiklinės pieno
1 vienetas paprikos
50 gramų sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kopūstą perpjaukite į 4 dalis ir apvirkite. Nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite.
2.
Svogūnus susmulkinkite, morkas sutarkuokite, o papriką supjaustykite kubeliais ir apkepinkite svieste.
3.
Kepintas daržoves sumaišykite su smulkintais kopūstais, pagardinkite druska ir pipirais, suberkite dalį džiūvėsėlių ir gerai išmaišykite.
4.
Kiaušinius išplakite su pienu. Plakinį supilkite į kopūstų masę ir išmaišykite.
5.
Kepimo indą patepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais ir sudėkite kopūstų masę. Išlyginkite ir užberkite ant viršaus likusius džiūvėsėlius.
6.
Dėkite į iki 200 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 50 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Pradedančioji
2018-11-19 14:20
Kaip trūksta dar šiek tiek detalumo recepte. Pvz, kiek tų džiuvėsėlių pilti į kopūstų masę, kiek ant viršaus. Kiek skardos apačioje? Nesi turi kulinarijį supratimą, deja. Bet tai bandome kapstytis receptų ir maloninkų kulinarių pagalba... ATSAKYTI
Rima
2018-11-20 09:37
Geras pastebėjimas :) Žiūrėkite konsistenciją, masė neturi būti pernelyg sausa, aš beriu maždaug pusę kiekio į kopūstus, o likusius tolygiai paskirstau. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital