Gaivus kokosinis tortas su mandarininiu varškės kremu

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kokosinis tortas su mandariniu varškės kremu
Autorius apie receptą: Labai lengvas ir gaivus tortukas. Vietoj mandarinų galima naudoti apelsinus. Išspaudę iš mandarinų sultis neperkoškite jų - naudokite su visais tirščiais. Ingredientai Labai lengvas ir gaivus tortukas. Vietoj mandarinų galima naudoti apelsinus. Išspaudę iš mandarinų sultis neperkoškite jų - naudokite su visais tirščiais. Ingredientai skirti 22 cm. apvaliai formai. (...daugiau) Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
80 gramų miltų
80 gramų cukraus
2 šaukštai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
500 mililitrų mandarinų sulčių (šviežių)
200 gramų varškės (arba maskarponės, rikotos, kreminės varškės)
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų cukraus
4 šaukštai kokoso drožlių
60 mililitrų vandens (šalto)
20 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitas. Kiaušinius su cukrumi elektriniu plakikliu plakame apie 7-10 min, kol masė padvigubėja. Sumaišome miltus, kepimo miltelius, kavavą, ir šaukštu atsargiai įmaišome į išplaktus kiaušinius.
2.
Pilame į kepimo formą ir kepame 180°C orkaitėje apie 30 min. Nupjauname viršuje esančią plutelę.
3.
Kremas. Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame išbrinkti. Į mandarinų sultis beriame cukrų ir puode pakaitiname, kol cukrus ištirps. Atvėsiname. Grietinėlę išplakame iki standumo, sumaišome su varške (jei naudosite paprastą, pertrinkite per sietelį), 350 ml. mandarinų sulčių (150 ml. paliekame biskvito sulaistymui) ir kokoso drožlėm. Ištirpiname želatiną, atvėsiname ir supilame ją į kremo masę. Išplakame viską elektriniu plakikliu.
4.
Surinkimas. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi arba maistine plėvele (kad skysta kremo masė neišbėgtų pro formos apačią). Dedame biskvitą, sulaistome jį 150 ml. mandarinų sulčių, supilame kremo masę ir statome į šaldytuvą sustingti. Geriausiai palikti per naktį. Sustingusį tortą galima papuošti tarkuotomis mandarino žievelėmis, šokoladu, pabarstukais ar kt. Skanaus :)
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
krista
2018-12-12 19:27
O tai kur kokosas dedamas,ar praleidau kazka ATSAKYTI
Justina
2018-12-12 22:27
Praleidžiat :) su varškė ir plakta grietinėle sumaišomos kokoso drožlės ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital