Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g. minkšto sviesto;
120 g. kokoso drožlių;
150 g. miltų;
50 g. avižinių dribsnių;
4 kaiušiniai;
200 - 220 g. cukraus;
2 šaukšteliai kepimo miltelių;
žiupsnelis druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.