Klasikinės amerikietiškos bulvių salotos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Amerikietiškos bulvių salotos
Amerikietiškos bulvių salotos
Amerikietiškos bulvių salotos
Autorius apie receptą: Sočių salotų mėgėjų džiaugsmas – amerikietiškos bulvių salotos. Labai lengvai paruošiamos ir visada pavykstančios. Keletas paprastų ingredientų ir gardžios Sočių salotų mėgėjų džiaugsmas – amerikietiškos bulvių salotos. Labai lengvai paruošiamos ir visada pavykstančios. Keletas paprastų ingredientų ir gardžios salotos, tinkančios prie įvairių mėsos ar žuvies patiekalų, puikuosis ant stalo. Šioms salotoms svarbu naudoti riebų, tirštą majonezą, tuomet salotų skonis būna ypač geras. Žinoma, jei nemėgstate riebaus majonezo, tokiu atveju naudokite pusriebį arba neriebų. Salotų padažo sūrumą / rūgštumą / saldumą reguliuokite druskos, acto ir cukraus kiekiais pagal savo skonį. Taipogi, actą galima pakeisti citrinos sultimis. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas svogūnų (mažų)
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
Padažui:
150 mililitrų majonezo
1 šaukštelis acto 5% (arba citrinos sulčių)
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštelis juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio česnako miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nulupame, perpjauname perpus, sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir verdame, kol bulvės suminkštėja (tik nepervirkite, kad bulvės nesubyrėtų). Kai bulvės išverda, nupilame vandenį ir paliekame visiškai atvėsti.
2.
Susmulkiname saliero stiebą ir kietai virtus kiaušinius (galite pasilikti vieną kiaušinį uždėti ant salotų).
3.
Svogūną sutriname maisto smulkintuvu arba labai smulkiai supjaustome.
4.
Viename indelyje sumaišome padažui skirtus ingredientus.
5.
Visus salotų ingredientus (išskyrus paprikos miltelius) sumaišome viename inde ir uždedame supjaustytą kiaušinį (jei vieną pasilikote). Salotas apibarstome paprikos milteliais ir patiekiame. Skanaus! Padažui skirtų ingredientų kiekį galite reguliuoti pagal savo skonį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
mamos dienos skanėstai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis