Kijevo kotletai pagal Audronę

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kijevo kotletai pagal Audronę
Autorius apie receptą: Gerai žinomas, daugelio mėgiamas Kijevo kotletas. Patiekalas vertas šventinio stalo, todėl dažniausiai aš juos ir gaminu šventėms. Gerai žinomas, daugelio mėgiamas Kijevo kotletas. Patiekalas vertas šventinio stalo, todėl dažniausiai aš juos ir gaminu šventėms. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas vištienos krūtinėlės (apytikriai 450 g)
2 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės maltų džiūvėsėlių
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
50 gramų sviesto (minkšto)
1 šaukštelis krapų (smulkintų)
Kepimui:
1 litras aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui sviestą sumaišiau su krapais, padariau 3 pailgos formos gabalėlius ir padėjau į šaldiklį sutvirtėti.
2.
Vištienos krūtinėlę supjausčiau išilgai plokščiais, plonais gabaliukais, kiek pamušiau (paploninau) ir pagardinau prieskoniais.
3.
Ant vištienos gabaliukų dėjau po gabaliuką sviesto ir tvirtai susukau.
4.
Apvoliojimui išplakiau kiaušinius.
5.
Suktinukus merkiau į kiaušinio plakinį, apvoliojau džiūvesėliuose, tada vėl į plakinį ir vėl į džiūvesėlius. Taip suformavau ovalų, cepelino formos kotletą.
6.
Aliejų įkaitinau, sudėjau kotletus ir kepiau, pavartant, apie 10 min, kol gražiai apskrudo.
Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital