Kibinai su raugintais kopūstais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kibinai su kopūstais
Kibinai su kopūstais
Kibinai su kopūstais
Autorius apie receptą: Šiandien ir vėl griausiu mitus ir keisiu senus receptus. Visi esame pratę matyti ir valgyti kibinus su mėsa, bet ką daryti tiems, kurie nevalgo mėsos? Pavydžiui mano mažoji dama, Šiandien ir vėl griausiu mitus ir keisiu senus receptus. Visi esame pratę matyti ir valgyti kibinus su mėsa, bet ką daryti tiems, kurie nevalgo mėsos? Pavydžiui mano mažoji dama, jei tik gali, atsisakys mėsos ir valgys daržoves, na yra išimtis, kai valgo mėsa: čeburekai, koldūnai, makaronai su Bolonijos padažu. Tad, gaminant šeimai kibinus, galvoje toptelėjo mintis, kad galima juos paruošti ir šiek tiek kitaip. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
2 stiklinės kvietinių miltų (apytikriai)
200 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
pagal skonį druskos
Įdarui:
300 gramų raugintų kopūstų
1 vienetas svogūnų (smulkinto)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį sudėkite mažais gabaliukais pjaustytą sviestą, suberkite miltus, įmuškite kiaušinius, berkite druskos ir sudėkite grietinę. Išminkykite tešlą. Ji turi nelipti prie rankų. Dėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.
2.
Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir lengvai apkepinkite smulkintą svogūną. Sudėkite nuspaustus ir pasmulkintus kopūstus. Pagardinkite druska bei pipirais. Patroškinkite kelias minutes ant silpnos ugnies.
3.
Išėmę tešlą iš šaldytuvo imkite po nedidelį gabaliuką ir ant miltuoto stalo iškočiokite apvalų apskritimą. Į tešlos vidurį dėkite kopūstų įdaro ir suformuokite kibinus - užspauskite kraštelius.
4.
Dėkite į kepimo skardą. Jei norite, kad tešlos paviršius blizgėtų - patepkite kiaušinio plakiniu.
5.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital