Kiaušinienė su pievagrybiais

AUTORIUS:
Leticija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Kiaušinienė su pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400g pievagrybių
2 šaukštai riebalų
2 svogūnai
1/2 stiklinės grietinės
Šaukštas miltų
Petražolės
kiaušinių (1 vienam asmeniui)
Pipirai
Druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus nulupti, supjaustyti kubeliais, pakepinti riebaluose. Kai svogūnai pagels, sudėti pievagrybius, įberti pipirų, druskos, kepti 10-15 min. Po to, suberti miltus, įdėti grietinės, išmaišyti ir atsargiai įmušti kiaušinius, kepti ant mažos ugnies, kol iškeps kiaušiniai. Puošti petražolėmis, patiekti su bulvėmis ir daržovėmis.
AUTORIUS: Leticija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital