Kiaulpienių medus

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Pienių medus
Pienių medus
Pienių medus
Pienių medus
Pienių medus
Pienių medus
Pienių medus
Autorius apie receptą: Pavasaris man asocijuojasi su žydinčia pienių pieva. O kodėl gi nepasikvietus pienių į savo virtuvę? Kodėl gi nepasigaminus pienių medaus? Tai puikus duetas su arbata. Pienes Pavasaris man asocijuojasi su žydinčia pienių pieva. O kodėl gi nepasikvietus pienių į savo virtuvę? Kodėl gi nepasigaminus pienių medaus? Tai puikus duetas su arbata. Pienes rinkitės laukuose, atokiau nuo kelio, neužterštose vietose. Prieš keletą metų radau receptą interneto platybėse, tik šį kartą aš padidinau pienių kiekį. Viriau iš 2 normų, nes 1 normos pasirodė per mažai. iš 2 normų paruošiau beveik 2,5 l medaus. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 kilogramai cukraus
2 litrai vandens
800 gramų pienių (žiedų)
2 vienetai citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pienių žiedelius be kotelių (koteliai turi baltų "sulčių", nuo kurių medus gali apkarsti) perlieti šaltu vandeniu, nupilti vandenį ir pienes dėti į puodą.
2.
Atskirai užvirinti 2 litrus vandens ir pilti ant pienių. Užkaisti ir nuo užvirimo virti 15 min. Nukošti, reikės nukošto skysčio.
3.
Į nuovirą suberti cukrų, gerai išmaišyti. Užkaisti ir virti apie 1 valandą. Pabaigoje įspausti citrinų sultis ir įtarkuoti žievelę. Pakaitinti dar apie 5 min.
4.
Išpilstyti į švarius stiklainius ir sandariai užsukti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Agne
2022-04-29 14:05
Kiek laiko toks medus gali stoveti? ATSAKYTI
Milita Sem
2021-05-17 20:27
O ką daryti jeigu per daug vandens ipyliau?ir neišėjo kaip tai pataisyti? ATSAKYTI
Greta
2021-05-18 09:19
Žiūrint kuriame žingsnyje esate ir kiek tas per daug :) Galima daugiau pienių dėti ar bandyti ilgiau pavirti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital