Žalių pomidorų uogienė žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Žalių pomidorų uogienė
Žalių pomidorų uogienė
Žalių pomidorų uogienė
Autorius apie receptą: Mums ši uogienė patiko labai! Kažkuo panašu į agrastus, lyg į kivius. Jei nematytum pomidorų sėklyčių, neatspėtum iš ko ji pagaminta Mums ši uogienė patiko labai! Kažkuo panašu į agrastus, lyg į kivius. Jei nematytum pomidorų sėklyčių, neatspėtum iš ko ji pagaminta Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2.5 kilogramo pomidorų (žalių)
1.5 kilogramo cukraus
4 vienetai citrinų
2 šaukšteliai malto imbiero
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pomidorus supjaustome nedideliais gabaliukais, suberiame cukrų, lengvai išmaišome ir paliekame maždaug valandai pastovėti, kol atsiras sulčių.
2.
Nutarkuojame citrinų geltonąją žievelės dalį (baltąją dalį nulupame ir išmetame). Citrinas supjaustome smulkiais gabaliukais ir suberiame drauge su tarkuota žievele ant pomidorų. Suberiame imbierą.
3.
Verdame 1-1,5 val., kol uogienė sutirštės. O jeigu norite dar tirštesnės uogienės, galima pora šaukštų krakmolo, sumaišius su ~50 ml vandens.
4.
Dar karštą uogienę dedame į švarius stiklainius ir užsukame steriliais dangteliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital