Greita braškių uogienė

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greita braškių uogienė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Malonu virti uogienę pagal močiutės receptą, tačiau retas turi tiek laiko ir kantrybės... Kiekvienoje didesnėje parduotuvėje rasite puikią išeitį - uogienių cukrų su Malonu virti uogienę pagal močiutės receptą, tačiau retas turi tiek laiko ir kantrybės... Kiekvienoje didesnėje parduotuvėje rasite puikią išeitį - uogienių cukrų su pektinu. Šio cukraus reikės dvigubai mažiau, virti reikės tik 15 min., o uogienė pavyks sodraus skonio, tiršta ir kvapni. Norite paįvairinti? Uogienei vos pradėjus „burbuliuoti“ sudėkite nedideliais gabaliukais sulaužytą juodojo, kartaus šokolado plytelę. (...daugiau) Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas braškių
500 gramų uogienių cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Braškes atrinkite, pašalinkite kotelius su lapeliais, nuplaukite, išdžiovinkite.
2.
Braškes sutrinkite ar supjaustykite kubeliais (jeigu norite, tai galite trinti ar pjaustyti ne visas uogas, tik dalį), puode sumaišykite su cukrumi.
3.
Maišant virkite ant vidutinės ugnies apie 10-15 minučių, nugraibykite susidarančias putas.
4.
Išvirtą uogienę nukelkite nuo ugnies, palikite puode nusistovėti 10 minučių, o tuomet išpilstykite į iš anksto iškaitintus stiklainius, sandariai užsukite.
5.
Stiklainius apverskite dangteliais žemyn ir palikite visiškai atvėsti.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis