Autorius apie receptą:
Visada nupjaustau nuo mėsos odą ir užsišaldau. Kai susidaro apie 1,5 kg. odos, iš ju gaminu šį skanų vyniotinį!
Visada nupjaustau nuo mėsos odą ir užsišaldau. Kai susidaro apie 1,5 kg. odos, iš ju gaminu šį skanų vyniotinį!
Ingrida
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo
kiaulių odos
3 vienetai
vištienos ketvirčių
1 vienetas
svogūnų
2 skiltelės
česnako
šiek tiek
druskos
šiek tiek
lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į verdantį vandenį suberti druską ir lauro lapelius, sudėti kiaulių odas ir virti apie 45 minutes. Tada sudėti vištienos ketvirčius ir virti dar 30 minučių.
2.
Viską išimti iš sultinio ir supjaustyti juostelėmis.
3.
Gerai išmaišyti, o tada dėti į maistinį maišelį, standžiai susukti ir palikti šaldytuve per naktį (galima ir suslėgti, kad būtų dar tvirtesnis).