Kiaulienos odelių vyniotinis su vištiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kiaulienos odelių vyniotinis su vištiena
Autorius apie receptą: Visada nupjaustau nuo mėsos odą ir užsišaldau. Kai susidaro apie 1,5 kg. odos, iš ju gaminu šį skanų vyniotinį! Visada nupjaustau nuo mėsos odą ir užsišaldau. Kai susidaro apie 1,5 kg. odos, iš ju gaminu šį skanų vyniotinį! Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo kiaulių odos
3 vienetai vištienos ketvirčių
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į verdantį vandenį suberti druską ir lauro lapelius, sudėti kiaulių odas ir virti apie 45 minutes. Tada sudėti vištienos ketvirčius ir virti dar 30 minučių.
2.
Viską išimti iš sultinio ir supjaustyti juostelėmis.
3.
Gerai išmaišyti, o tada dėti į maistinį maišelį, standžiai susukti ir palikti šaldytuve per naktį (galima ir suslėgti, kad būtų dar tvirtesnis).
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Paslaptis
2019-10-27 09:24
Kam į sudita vandeni bert druskos ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital