Sultingas kiaulienos nugarinės kepsnys

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Kiaulienos nugarinės kepsnys
Autorius apie receptą: Gardus kiaulienos kepsnys garstyčių, česnakų ir medaus marinate. Skanaus!
Gardus kiaulienos kepsnys garstyčių, česnakų ir medaus marinate. Skanaus!
Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos nugarinės
2 vienetai apelsinų
100 mililitrų sojos padažo (naudojome "Santa Maria" Thai Soya Sauce)
100 mililitrų apelsinų sulčių
50 gramų dižono garstyčių
3 šaukštai medaus
1 vienetas aitriosios paprikos
4 skiltelės česnako
3 šakelės rozmarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į elektrinio trintuvo indą sudėkite sojų padažą, apelsinų sultis, garstyčias, česnako skiltelės, kapotas rozmarino šakeles, medų ir aitriąsias paprikas. Viską sutrinkite iki daugmaž vientisos masės. Jei elektrinio trintuvo neturite, aitriąją papriką, rozmarinus ir česnakus kuo smulkiau supjaustykite ir sumaišykite kartu su sojos padažu, garstyčiomis bei apelsinų sultimis.
2.
Didelio dubens dugną padenkite apelsinų skiltelėmis ir ant jų uždėkite mėsą. Ant mėsos pilkite paruoštą marinatą ir atsargiai pamasažuokite mėsą iš visų pusių.
3.
Marinuokite mažiausiai 12 valandų (idealu būtų visą parą).
4.
Kepkite iki 185° įkaitintoje orkaitė apie 1 valandą 20 minučių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital