Kiaulienos kepenėlių šašlykai

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kiaulienos kepenėlių šašlykai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
750 g kiaulienos kepenėlių
Pieno (kepenėlių mirkymui)
2 svogūnų
2 paprikų ankščių
2 obuolių, rūgščių
Marinatui:
0,5  stiklinės aliejaus
1 česnako skiltelės
Citrinos sulčių
2 lauro lapų
Prieskonių, šašlykams
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nuplautas ir nuvalytas kepenėles pamirkykite piene apie 3 - 4 val. Išimkite, nusausinkite, supjaustykite apie 2,5 cm gabaliukais. Česnaką nulupkite ir sutrinkite.

Puode išmaišykite visus marinato komponentus, užvirinkite, sudėkite kepenėles, vėl užvirkite, nukelkite nuo ugnies ir atšaldykite.

Nulupkite obuolius ir svogūnus. Svogūnus supjaustykite ritinėliais, papriką - kvadratais, obuolius - skiltelėmis. Maukite ant iešmelių pakaitomis paprikos, obuolio gabalėlius, svogūno ritinėlius ir išimtas iš marinato bei nusausintas kepenėles.

Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu.

Skanaus!

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital