Kepti pyragėliai su mėsa ir daržovėmis

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kepti pyragėliai su mėsa ir daržovėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs keptuvėje kepti pyragėliai su mėsa ir daržovėmis. Juos paruošti kiek užtrunka, bet nesudėtinga. Valgyti skanu ir šiltus ir atvėsusius, galima ir pasišildyti. Labai skanūs keptuvėje kepti pyragėliai su mėsa ir daržovėmis. Juos paruošti kiek užtrunka, bet nesudėtinga. Valgyti skanu ir šiltus ir atvėsusius, galima ir pasišildyti. Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
Tešlai:
600 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
250 mililitrų vandens
120 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų jautienos faršo (ar liesesnės kiaulienos)
1 vienetas morkų (didelės)
1 vienetas paprikos (nedidelės, nebūtina)
1 vienetas svogūnų (didesnio)
4 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vandenį pašildyti su sviestu, kol sviestas ištirps. Palikti pravėsti, tuomet įmušti kiaušinį ir lengvai išplakti. Dalimis berti miltus, vis maišant. Kai maišyti bus per sudėtinga, pradėti minkyti. Miltų berti tiek, kad tešla būtų elastinga, nelipni, bet ir ne kieta.
2.
Tešlą dėti į maišelį ar sandariai uždaromą indelį ir pusvalandį palikti šaldytuve.
3.
Įdarui svogūną ir papriką smulkiai sukapoti, morką sutarkuoti.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepti svogūną, kol suminkštės. Sudėti mėsą ir kepti, vis pamaigant, kad nesuliptų į gumulėlius. Kai mėsa jau bus iškepusi, sudėti morkas ir papriką, viską troškinti, kol morkos kiek suminkštės. Įdarą nuimti nuo kaitros, pagardinti prieskoniais ir įmaišyti pomidorų padažą. Palikti atvėsti.
5.
Tešlą padalinti į 16 - 18 vienodo dydžio gabaliukų (mažesni greičiau iškeps).
6.
Iš kiekvieno kočioti skritulį, į vidurį dėti įdaro, sulenkti per pusę, dailiai užspausti kraštelius.
7.
Gilesnėje keptuvėje įkaitinti aliejaus tiek, kad įdėjus pyragėlį, jis būtų apsemtas kiek daugiau nei iki pusės.
8.
Po kelis dėti kepti pyragėlius, kol apskrus, iš abiejų pusių.
9.
Iškepusius sudėti ant popierinio rankšluostėlio, kad sugertų riebalų perteklių.
AUTORIUS: Kotryna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
ilona
2020-12-11 20:01
Kokio storio mazdaug turi but tesla? ATSAKYTI
Ana
2021-10-27 19:23
Kokiu 2 mm maždaug, panašiai kaip koldūnams ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital