Orkaitėje kepta karka

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Orkaitėje kepta karka
Autorius apie receptą: Kai taip lauke vėsu, norisi kažko sotesnio ir šilto, todėl žiemą vis dažniau kepu karką. Kai taip lauke vėsu, norisi kažko sotesnio ir šilto, todėl žiemą vis dažniau kepu karką. Nijolė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas kiaulienos karkos
2 vienetai svogūnų
8 skiltelės česnako
3 šaukšteliai druskos
1 šaukštelis kadagio uogų
0.5 šaukštelio kmynų
5 vienetai lauro lapų
2 vienetai gvazdikėlių
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūnus ir česnaką skilteles nulupti, perpjauti per pusę.
2.
Karkoje padaryti mažas įpjovas. 3 skilteles česnako, perpjauti per pusę ir prikišti į karkų įpjovas.
3.
Supilkite vandenį į didelį puodą. Sudėkite svogūnus, perpjautas per pusę 5 česnako skilteles, suberkite prieskonius. Viską pakaitinkite, trumpai užvirkite. Tada įdėkite į vandenį karką, ji turi būti apsemta. Palikite pastovėti per naktį.
4.
Ištraukite karką iš vandens, nusausinkite.
5.
Kepkite iki 180-200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje gerą valandą, kol apskrus.
AUTORIUS: Nijolė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital