Kepenėlių troškinys su kokosų pienu ir makaronais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kepenėlių troškinys su kokosų pienu ir makaronais
Autorius apie receptą: Vakarienei gaminau labai gardų kepenėlių ir makaronų troškinį su kokoso pienu. Troškinys pagaminamas labai greitai, o svarbiausia, kad viskas gaminama vienoje keptuvėje! Vakarienei gaminau labai gardų kepenėlių ir makaronų troškinį su kokoso pienu. Troškinys pagaminamas labai greitai, o svarbiausia, kad viskas gaminama vienoje keptuvėje! Mėgstu greitai ir lengvai pagaminamus patiekalus, ne išimtis ir šis troškinys. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo vištų kepenėlių
400 mililitrų kokosų pieno
250 gramų makaronų
150 gramų šaldytų daržovių (apytikriai)
1 vienetas svogūnų (didesnio arba 2 mažesnių)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal poreikį sviesto (lydyto arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną supjaustyti.
2.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti. Sudėti svogūnus ir apkepti.
3.
Kepenėles supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į keptuvę ir kepti 3 - 5 minutes. Tuomet sudėti šaldytas daržoves, suberti makaronus, supilti kokoso pieną ir pagardinti druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis. Uždengti dangčiu ir patroškinti 7 - 10 minučių.
Patarimai:
Jei padažas sutirštėja. Jei padažas sutirštės labiau, nei norėtumėte, įpilkite šiek tiek vandens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital