Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
330 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
4 vienetai | kiaušinių (L dydžio) | |
250 gramų | cukraus pudros | |
200 gramų | sviesto (labai minkšto, beveik tepamo) | |
130 gramų | grietinėlės | |
2 vienetai | citrinų | |
10 gramų | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Sirupui: | ||
50 mililitrų | vandens | |
50 gramų | cukraus | |
50 mililitrų | citrinų sulčių | |
10 mililitrų | romo | |
Viršui: | ||
3 vienetai | obuolių (nuluptų) | |
130 gramų | cukraus | |
75 mililitrai | grietinėlės | |
Kremui: | ||
300 gramų | kreminio sūrio | |
80 gramų | grietinėlės (pusiau išplaktos) | |
30 gramų | cukraus pudros |