Kefyro tešlos picos padas be mielių arba "Kai picos norisi geitai"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Kefyro tešlos picos padas be mielių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 stiklinės miltų (apytikriai)
1 stiklinė kefyro
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cukraus
0.5 šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į kefyrą suberiame sodą, gerai išmaišome ir palaukiame 1-2 minutes, kad soda tikrai būtų nugesinta.
2.
Tada mušame kiaušinį, supilame aliejų, beriame druską, cukrų ir viską išmaišome iki vientisos masės.
3.
Beriame persijotus miltus ir užminkome tešlą. Miltų dėkite tiek, kad tešla neliptų prie rankų, bet ir napadauginkite - tešla turi likti elastinga, kitaip padas bus kietas.
4.
Iš telos iškočiojame norimo plonumo picos padą ir jį klojame ant kepimo pipieriumi išklotos skardos. Ant pado dedame kokius randame produktus šaldytuve, tinkančius picai.
5.
Picos viršų pabarstome sūriu ir šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 15-20 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
.
2018-08-12 20:11
Super receptas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis