Autorius apie receptą:
Šie kepsniai skoniu primena karbonadus, tik yra daug greičiau ir lengviau pagaminami. Tai patiekalas, kuris tikrai gali tapti jūsų favoritu.
Šie kepsniai skoniu primena karbonadus, tik yra daug greičiau ir lengviau pagaminami. Tai patiekalas, kuris tikrai gali tapti jūsų favoritu.
Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų
faršo
(kokį mėgstate)
1 vienetas
kiaušinių
2 šaukštai
miltų
pagal skonį
druskos
šiek tiek
pipirų
šiek tiek
aliejaus
(kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Faršą pagardinti druska ir pipirais, gerai išmaišyti. Jeigu norite, galite dar pagardinti mėgiamais prieskoniais mėsai.
2.
Iš faršo formuoti kepsnelius. Kiekvieną jų apvolioti miltuose, o tada - lengvai paplaktame kiaušinyje.
3.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, gražiai apkepant iš abiejų pusių.