Karališkas obuolių pyragas su morengo plutele

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Karališkas obuolių pyragas su morengo plutele
Karališkas obuolių pyragas su morengo plutele
Karališkas obuolių pyragas su morengo plutele
Karališkas obuolių pyragas su morengo plutele
Autorius apie receptą: Prasidėjo ne tik cukinijų derlius, bet ir obuolių. Skonis patiko labai, o išvaizda viliojanti ir atsispirti tikrai sunku. Prasidėjo ne tik cukinijų derlius, bet ir obuolių. Skonis patiko labai, o išvaizda viliojanti ir atsispirti tikrai sunku. Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų miltų
5 vienetai obuolių
200 gramų sviesto (arba kepinių margarino)
5 vienetai kiaušinių baltymų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
1.5 šaukšto cukraus
1.5 šaukštelio cinamono
1.5 šaukštelio citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sviestą išlydome, šiek tiek atvėsiname ir sumaišome su miltais ir 3 kiaušiniais.
2.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir tešla išklojame jos dugną ir sieneles.
3.
Kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 15 min.
4.
Nulupame obuolius ir sutarkuojame burokine tarka. Obuolius apibarstome cinamonu, citrinos rūgštele ir cukrumi. Gerai išmaišome.
5.
Išplakame baltymus su 100 gr cukraus iki purumo.
6.
Iš orkaitės išimame kepimo skardą ir į ją, ant pado, sudedame tarkuotų obuolių masę, o ant viršaus paskirstome plaktą baltymą.
7.
Kepame įkaitintoje iki 170 laipsnių orkaitėje apie 50 min. Skanaus!!!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Lina
2018-01-19 09:09
o virsutinis, vadinamas morengo sluoksniu, kokios turi buti konsistencijos iskepes? ATSAKYTI
Vida
2018-01-19 12:21
Man jis būna toks gana minkštas. Viršus traškesnis, lengvai rustelėjęs, o puo juo puri baltymų kepurė, gana lengvai šaukšteliu kabinama, neišdžiūvusi. Mėgstame šeimoje šį pyragiuką ir nuostabiai atrodo iškeptas :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital