Kalėdinis aguonų vyniotinis

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Kalėdinis aguonų vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
500 g miltų
30 g mielių
70 g cukraus
50 g kapotų migdolų
100 g minkšto sviesto
1 kiaušinis
citrinų esencijos

Įdarui:
200 g nuplikytų ir sumaltų aguonų
100 g cukraus
1 kiaušinio

Glajui:
1-2 plytelės šokolado
80 g grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų suminkykite mielinę tešlą. Pakilusią tešlą pamaišykit, kad išeitų oras. Įdarui sumaišykite aguonas, cukrų bei kiaušinį. Iš tešlos iškočiokit stačiakampį ir užtepkite įdaru. Suvyniokite vyniotinį, galus truputį užlenkite. Vyniotinį dėkite į skardą ir palikite, kad pakiltų. Kepkite 40 min, 200 C orkaitėje. Iškepusį apliekite glaistu. Skanaus! Patarčiau dar dėti razinų ir cukatų.
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
nijole
2016-01-09 19:17
kaip suminkyti tesla be pieno ar vandens

pasakykite, kaip suminkyti tesla be pieno ar vandens



ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital