Kaimiška bulvių košė su spirgais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Kaimiška bulvių košė su spirgais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Bulvės, 1.5 kilogramo
Kiaulienos lašiniai, 300 gramų
Svogūnai, 2 vienetai
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, malti, truputį
Bulvės, nuoviras, 1 stiklinė
Pienas, 0.5 stiklinės
Lauras, lapeliai, 3 vienetai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį. Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro. Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda. Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, darkart viską pertinti trintuve. Valgyti tinka su bet kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis. Ypač skanu su raugintais kopūstais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
S.
2012-07-29 21:24
Kad nuotraukoje parodytos bulvės o ne košė su spirgais - tai irgi skanu, ypač ankstyvos bulvės su kaimišku rūgpieniu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital