Jautienos troškinys su vynu ir šokoladu

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Jautienos troškinys su vynu ir šokoladu
Jautienos troškinys su vynu ir šokoladu
Autorius apie receptą: Troškinį labai tinka tiekti su bulvių koše, kuri ruošiama su kiaušinio tryniu, nes jis suteikia košei purumo ir nereikia naudoti pieno produktų. Paruošti nėra sudėtinga, o Troškinį labai tinka tiekti su bulvių koše, kuri ruošiama su kiaušinio tryniu, nes jis suteikia košei purumo ir nereikia naudoti pieno produktų. Paruošti nėra sudėtinga, o patiekalo aromatas ir skonis sužavės kiekvieną. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų jautienos (naudojau brandintą antrekotą, bet tinka ir kitokia mėsa)
240 mililitrų raudono vyno
240 mililitrų sultinio
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai kvietinių miltų
1 skiltelė juodojo šokolado
1 šakelė rozmarinų šakelių
1 žiupsnelis cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Garnyrui:
1 kilogramas bulvių
2 vienetai kiaušinių trynių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Puode įkaitinti šiek tiek aliejaus ir apkepinti smulkiai pjaustytą svogūną.
2.
Jautieną supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, kiekvieną gabalėlį apvolioti miltuose ir apkepti su svogūnais, kol gražiai apskrus.
3.
Įpilti vyną, įdėti rozmarino šakelę, įberti žiupsnį cukraus. Troškinti iki vynas nugaruos.
4.
Įpilti sultinį ir troškinti ant nedidelės ugnies apie 15-20 minučių.
5.
Tada - įdėti šokoladą ir išmaišyti, kad ištirptų.
6.
Šį troškinį tinka patiekti su bulvių koše, kurią ruošiu taip: išverdu bulves. Dar karštas sugrūdu, įmaišau du kiaušinių trynius ir pagal skonį pagardinu druska.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital