Jautienos troškinys su grikiais, daržovėmis ir džiovintomis slyvomis

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Jautienos troškinys su grikiais, daržovėmis ir džiovintomis slyvomis
Jautienos troškinys su grikiais, daržovėmis ir džiovintomis slyvomis
Jautienos troškinys su grikiais, daržovėmis ir džiovintomis slyvomis
Autorius apie receptą: Puikus jautienos troškinys - sotus, sušildantis, nesudėtingai paruošiamas. Gaminimias šiek tiek užtruks, bet didžiąją dalį darbo už jus atliks viryklė. Džiovintos Puikus jautienos troškinys - sotus, sušildantis, nesudėtingai paruošiamas. Gaminimias šiek tiek užtruks, bet didžiąją dalį darbo už jus atliks viryklė. Džiovintos slyvos patiekalui suteikia neeilinį skonį. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
700 gramų jautienos kulninės
3 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
100 gramų pomidorų pastos
50 gramų džiovintų slyvų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Garnyrui:
200 gramų grikių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Jautieną supjaustome postambiais gabalėliais.
2.
Morkas supjaustome griežinėliais, svogūnus - pusžiedžiais. Džiovintas slyvas perpjauname į kelias dalis.
3.
Puode ant šiek tiek aliejaus apkepiname visas daržoves, kad gražiai apskrustų. Sudedame mėsą, maišydami apkepiname.
4.
Sudedame džiovintas slyvas ir pomidorų pastą. Pagardiname druska, pipirais.
5.
Viską paliekame troškintis uždengtame puode ant nedidelės ugnies bent valandą 40-50 minučių (jeigu troškinsite ilgiau, bus dar skaniau).
6.
Kol mėsa troškinasi, išverdame grikius.
7.
Paruoštą troškinį patiekiame su virtais grikiais.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Troškindami karts nuo karto patikrinkite, ar puode netrūksta skysčio. Jeigu reikia, įpilkite šiek tiek vandens.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jonas
2020-01-06 19:40
Aš panašiai dariau vištienos krūtinelę,gavosi super ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital