Jautienos maltinukai

AUTORIUS:
Svetlana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Jautienos maltinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1000 gramų mėsos (jautiena ir kiauliena, malta)
1 pundelis krapų ( (kiti žalumynai))
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai džiūvėsėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Krapus susmulkinau. Galima naudoti ir kitką: svogūnų laiškai, petražolės ir t.t. Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišiau su prieskoniais: pipirais, druska. Subėriau krapus, įmušiau kiaušinius, sudėjau susmulkintus svogūnus ir džiūvėsėlius. Mėsą išminkiau su rankomis. Suformavau plonus faršo maltinius ir kepiau įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės gražiai apskrudo.

Skanaus.
AUTORIUS: Svetlana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital