1.
Beriame persijotus miltus į dubenį, padarome duobelę ir į ją pilame kiaušinių trynius. Pamažu minkydami įdedame dar šiek tiek miltų ir žiupsnį druskos. Miltų reikėtų dėti tiek, kad tešla būtų minkšta, elastinga, jokiu būdu ne kieta. Jei atrodo kietoka, įdėkite dar kiaušinio trynių, o jei per lipni - įberkite dar šiek tiek miltų. Išminkius paliekame tešlą pastovėti į šalį 15-20 minučių, kad miltai išbrinktų.
2.
Ruošiame pagardą mėsai - gerai susmulkiname čili pipirą ir rozmariną. Keptuvę įkaitiname ir ištirpiname sviestą. Ant sviesto gerai apkepiname smulkintas žoleles ir dedame jautienos kepsnius. Apkepame iš abiejų pusių po kelias minutes. Iškepus susukame į foliją ir leidžiame pailsėti 10 minučių.
3.
Ruošiame padažą: į smulkintuvą beriame juodąjį česnaką, negailime druskos ir pipirų, pilame trynius. Viską gerai sumalame iki vientisos masės su sauja pipirų, pilame trynius. Viską gerai sumalame iki vientisos masės su sauja parmezano.
4.
Gaminame virtinukus - pjauname gabalėlį tešlos, paridename ant stalo ir supjaustome mažais gabalėliais. Kiekvieną jų braukiame per tarką ir dedame į verdantį, pasūdytą vandenį. Verdame 3-4 minutes.
5.
Pakaitiname keptuvę (tą pačią, kurioje kepė jautiena), dedame išvirusius virtinukus ir maišydami porą minučių pakepiname. Nukėliame nuo ugnies, pilame česnako ir trynių padažą, beriame riekelėmis supjaustytą jautieną, išmaišome.
6.
Patiekdami pabarstome parmezanu, galima papuošti rozmarin šakelėmis.