Kiaulienos šašlykas, marinuotas su mineraliniu vandeniu

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Šašlykas su mineraliniu vandeniu
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos sprandinės
500 mililitrų gazuotas mineralinis vanduo (naudojau Vytauto)
3 vienetai svogūnų
1 vienetas citrinų
pagal skonį prieskonių šašlykams
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Supjaustome mėsytę postambiais, maždaug 6*6*6 cm gabaliukais.
2.
Svogūnus supjaustome griežinėliais (aš kartais nepjaustau, o tarkuoju burokine tarka iki tyrės), sudedame ant mėsos.
3.
Užpilame gazuotu mineraliniu vandeniu, įspaudžiame šviežių citrinos sulčių, sudedame prieskonius, pasūdome ir viską gerai išmaišome. Druskos kiekį reguliuoti pagal mineralinio sūrumą, jei sūresnis - druskos dėti mažiau, jei švelnesnis - mažiau.
4.
Jau po 2 valandų galima kepti, aišku, nepakenks jeigu palaikysite ir ilgėliau.
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis