Ispaniškas pieno apkepas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pieno rikotos apkepas
Pieno rikotos apkepas
Pieno rikotos apkepas
Pieno rikotos apkepas
Autorius apie receptą: Labai paprastas ir skanus - todėl šis apkepas tiesiog tobulas! Galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą, bet aš esu nekantri ir man norėjosi jį čiupti tuojau pat ir pasimėgauti su Labai paprastas ir skanus - todėl šis apkepas tiesiog tobulas! Galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą, bet aš esu nekantri ir man norėjosi jį čiupti tuojau pat ir pasimėgauti su puodeliu kavos ar stikline pieno. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 stiklinės pieno
200 gramų rikotos (arba varškės)
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
70 gramų sviesto
2 šaukšteliai citrinos žievelės
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Minkštą sviestą išplakti su cukrumi, kiaušiniais ir vaniliniu cukrumi. Įmaišyti rikotą ir žiupsnelį druskos.
2.
Supilti pieną, po truputį suberti miltus ir išmaišyti iki vientisos masės. Suberti citrinos žieveles ir išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Supilti apkepo masę į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 35-45 minutes 180 C laipsnių orkaitėje. Naudojau metalinę formą, kuri būna orkaitėse. Ar apkepas iškepė, tikrinkite mediniu smeigtuku.
4.
Patiekti su mėgstama uogiene ar kitu norimu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital