Grybų troškinys

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Grybų troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g šviežių grybų
3 svogūnai
3 šaukštai riebalų
1 raudona ar geltona paprika
1 šaukštas miltų
1 - 2 šaukštai pomidorų padažo
3 - 4 šaukštai grietinės
druska
pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus apkepinkite riebaluose, sudėkite susmulkintą papriką ir svogūnus, suberkite miltus. Gerai išmaišykite ir troškinkite tol, kol grybai suminkštės. Galima įpilti truputėlį vandens. Baigiant troškinti supilkite pomidorų padažą ir grietinę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Dar troškinkite kelias minutes. Šį troškinį labai skanu valgyti su bulvėmis. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital