Grybų pyragas su sluoksniuota tešla

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Grybų pyragas su sluoksniuota tešla
Grybų pyragas su sluoksniuota tešla
Grybų pyragas su sluoksniuota tešla
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g sluoksniuotos tešlos
100 g virtų grybų
1 valg. šaukštas provanso žolelių
1 svogūnas
100 g žiedinių kopūstų
100 g vištienos faršo
1 skiltelė česnako
aliejus kepimui
sviesto skardai patepti
druskos pagal skonį
juodųjų maltų pipirų pagal skonį;
1 kiaušinis;
1 šaukštas grietinės (30% riebumo).
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą šiek tiek pakočioti ir ja iškloti kepimo skardą, pateptą sviestu. Įdarui grybus išvirti, pasmulkinti ir kepti keptuvėje kartu su svogūnais (pjaustyti kubeliai), smulkintais česnakais ir smulkintais žiediniais kopūstais. Į apkepusį įdarą įmaišyti provanso žoleles, kepintą faršą ir pipirus. Tada reikia pasiruošti užpilą. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska, kad pasidarytų vientisa masė. Į tešla išklotą skardą dedame įdarą ir ant viršaus pilame grietinės - kiaušinių užpilo, kad jis apsemtų įdarą, ir šauname skardą į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 20 minučių. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital