Grybų ir juodų pupelių apkepas

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Grybų ir juodų pupelių apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 v. š. aliejaus
200 g pievagrybių
2 skiltelės česnako
Pipirai
Druska
200 g juodųjų pupelių
150 g sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą įpilus aliejaus sudėti smulkintus grybus, česnakus ir pupeles. Viską troškinti 5 min. Viską supilti į kepimo indą, užbarstyti sūrio ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 45 min.
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital