Grybų bandelės

AUTORIUS:
Sigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Grybų bandelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g bulvių,
50 g grybų,
1 mažas svogūnas,
0,5 šaukšto džiūvėsėlių,
2 šaukštai aliejaus,
truputis taukų,
0,5 šaukšto miltų,
0,25 kiaušinio,
truputis pipirų,
truputis druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskutame, išverdame ir sutriname.
Į sutrintas bulves dedame miltų, truputį druskos ir išplakto kiaušinio.
Viską gerai išmaišome ir padarome apvalius paplotėlius.
Grybus smulkiai sukapojame, pakepiname aliejuje su pjaustytu svogūnu, pipirais bei druska, kol sutirštės.
Baigiant kepti, suberiame džiūvėsėlius ir dar truputį pakepiname, bei atšaldome.
Į kiekvieną tešlos paplotėlį dedame po pusę šaukšto įdaro ir sulenkę per pusę, gerai užspaudžiame kraštus.
Taip paruoštas bandeles kepame riebaluose, kol gražiai pagels.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Sigita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ruta
2015-02-07 16:41
Velniškai skanu
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital