Į sutrintas bulves dedame miltų, truputį druskos ir išplakto kiaušinio.
Viską gerai išmaišome ir padarome apvalius paplotėlius.
Grybus smulkiai sukapojame, pakepiname aliejuje su pjaustytu svogūnu, pipirais bei druska, kol sutirštės.
Baigiant kepti, suberiame džiūvėsėlius ir dar truputį pakepiname, bei atšaldome.
Į kiekvieną tešlos paplotėlį dedame po pusę šaukšto įdaro ir sulenkę per pusę, gerai užspaudžiame kraštus.
Taip paruoštas bandeles kepame riebaluose, kol gražiai pagels.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!