Grilyje kepta lašiša su kava ir ruduoju cukrumi

AUTORIUS:
Laurynas Suodaitis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Grilyje kepta lašiša su kava ir ruduoju cukrumi
Grilyje kepta lašiša su kava ir ruduoju cukrumi
Grilyje kepta lašiša su kava ir ruduoju cukrumi
Grilyje kepta lašiša su kava ir ruduoju cukrumi
Grilyje kepta lašiša su kava ir ruduoju cukrumi
Autorius apie receptą: Gali pasirodyti neįprastas, tačiau be galo gardus patiekalas ir nuostabus būdas išmėginti kažką naujo. Beje, šios lašišos kepimui puikiai pasitarnauja kedro lentelė. Gali pasirodyti neįprastas, tačiau be galo gardus patiekalas ir nuostabus būdas išmėginti kažką naujo. Beje, šios lašišos kepimui puikiai pasitarnauja kedro lentelė. Laurynas Suodaitis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų lašišos filė
1 pundelis smidrų
2 šaukštai malta kava (juodos)
2 šaukštai rudojo cukraus
2 šaukštai sviesto
pagal skonį druskos dribsnių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nupjauname sumedėjusius smidrų kotelius ir juos dedame į foliją. Pagardiname gabalėliu sviestu, druskos dribsniais ir pipirais.
2.
Smidrus šauname į grilį 10 minučių.
3.
Lašišą gausiai apibarstome druska, pipirais, malta juoda kava ir ruduoju cukrumi. Klojame ant kedro lentelės ir šauname į grilį 5 minutėms.
4.
Patiekiame su smidrais ir apšlakstome sultimis, susidariusiomis kepimo metu.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital