1.
Į dubenį įmušti kiaušinį, berti cukrų, vanilę, dėti grietinę, išplakti.
2.
Į paruoštą masę berti kepimo miltelius, išmaišyti, leisti truputį pastovėti, kad milteliai sureaguotų. Tuomet įdėti kambario temperatūros sviestą, įtarkuoti apelsino žievelę, įberti miltus ir minkyti tešlą. Miltų tikslus kiekis priklausys nuo kiaušinio dydžio ir grietinės tirštumo. Tešla turi būti minkšta ir nelimpanti prie rankų.
3.
Paruoštą tešlą padalinti į 3 lygias dalis, iš kiekvienos dalies iškočioti maždaug 22-24 cm skersmens apskritimus, kiekvieną supjaustyti į 8 dalis. Gabalėliai turėtų būti ilgi, trikampio formos. Ant platesnio krašto dėti po 1 arbatinį šaukštelį uogienės ir suvynioti.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.
5.
Iškepusius pyragėlius labai tinka pabarstyti cukraus pudra.