Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
6 vienetai | tortilijų (naudojau Santa Maria Original vidutinio dydžio) | |
600 gramų | maltos mėsos (naudojau perpus kiaulieną ir jautieną, bet tinka ir kitokia mėgiama) | |
200 gramų | čederio sūrio (arba fermentinio) | |
1 skardinė | konservuotų raudonųjų pupelių | |
200 gramų | konservuotų kukurūzų (0.5 skardinės) | |
1 vienetas | saldžiosios paprikos | |
100 gramų | salsa padažo (naudojau Santa Maria Chunky Salsa) | |
1 vienetas | svogūnų | |
200 gramų | konservuotų pomidorų savo sultyse (+ 2-3 šaukštų indo dugnui aptepti) | |
2 skiltelės | česnako | |
1 saujelė | konservuotų chalapos paprikų (nebūtina) | |
1 šaukštas | Tex Mex prieskonių (naudojau Santa Maria Taco prieskonius) | |
1 šaukštas | aliejaus | |
Patiekiant: | ||
1 saujelė | kalendros (arba petražolių) | |
1 vienetas | avokadų | |
1 saujelė | saldžiosios paprikos | |
1 saujelė | rausvųjų svogūnų |