Greitas šokoladinis pyragas švediškai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Švediškas šokoladinis pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkštas, drėgnas, sodrus ir labai labai skanus švediškas šokoladinis pyragas Kladdkaka. Paruošti jį, išties, labai paprasta, o gabalėlis šio gėrio tobulai dera prie kavos Minkštas, drėgnas, sodrus ir labai labai skanus švediškas šokoladinis pyragas Kladdkaka. Paruošti jį, išties, labai paprasta, o gabalėlis šio gėrio tobulai dera prie kavos ar tiesiog pieno! (...daugiau) Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
110 gramų sviesto
80 gramų kvietinių miltų
4 šaukštai kakavos (riebios, kokybiškos)
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis cukraus pudros (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpinti ir palikti šiek tiek atvėsti. Įmaišyti kakavą.
2.
Kiaušinius lengvai išpalkti su cukrumi ir druska. Po truputį, maišant, suberti miltus. Toliau maišant supilti sviestą.
3.
Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą (naudojau 20 cm skersmens). Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes. Pyrago krašteliai turėtų truputį apskrusti, tačiau jeigu įsmeigsite medinį iešmelį į vidurį - jį ištraukus, jis bus aplipęs šokoladine mase, taip ir turi būti.
4.
Išimti iš orkaitės ir palikti visiškai atvėsti. Tuomet pabarstyti cukraus pudra ir patiekti.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (5)
Gintarė
2019-09-18 15:58
Labai skaniai gavosi! Nors trupučiuka sumažinčiau cukraus kiekį. :) ačiū už receptą! ATSAKYTI
Mantas
2019-07-18 11:20
Labai labai skanus pyragas,
Ačiū už receptą:)) ATSAKYTI
Mindaugas
2019-06-27 18:30
tobulai gavosi . nieko skaniau nevalgiau ATSAKYTI
Monika
2019-05-10 20:06
Ar neturėtų čia būti daugiau miltų dedama? Jau du kartus darau ir visą laiką sukrenta. Nevalgoma tampa ATSAKYTI
Greta
2019-05-11 08:03
Šis pyragas ir neturi būti išsipūtęs ar purus, jis iš drėgnų "brownie" tipo pyragų. Ir pjaustyti reikia tik visiškai atvėsusį, kaip ir parašyta recepte :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital