Greitas sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas

AUTORIUS:
Judita Kubiliūnienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Greitas sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas
Greitas sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas
Greitas sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas
Greitas sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas
Greitas sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Paprastas, mažai ingredientų reikalaujantis pyragas, kurį pasiruošti bus lengva, o pavyks labai skanus! Šį pyragą paruošti įkvėpė Vitalija Vaičiūtė! Paprastas, mažai ingredientų reikalaujantis pyragas, kurį pasiruošti bus lengva, o pavyks labai skanus! Šį pyragą paruošti įkvėpė Vitalija Vaičiūtė! Judita Kubiliūnienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas mielinės sluoksniuotos tešlos (10 lapelių)
600 gramų obuolių (apytikriai)
150 gramų cukraus
2 šaukštai malto cinamono
Aptepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklas, supjaustyti mažais kubeliais. Į dubenį sudėti pjaustytus obuolius, berti cukrų, cinamoną ir viską gerai išmaišyti.
2.
Tešlos lakštus sudėti ratu, kad šiek tiek būtų vienas ant kito, tuomet ratu ant tešlos rato centrinės dalies sudėti paruoštą obuolių įdarą. Galiausiai uždengti tešlos lakštus vienas ant kito, suspausti, kad neliktų tarpų. Aptepti aliejumi.
3.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 - 50 minučių.
AUTORIUS: Judita Kubiliūnienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital