Greitas maltos mėsos šnicelis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 69)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 69)
Greitas maltos mėsos šnicelis
Greitas maltos mėsos šnicelis
Greitas maltos mėsos šnicelis
Greitas maltos mėsos šnicelis
Greitas maltos mėsos šnicelis
Autorius apie receptą: Šnicelis skanu valgyti su bulvių koše, grikiais ir daržovių salotomis. Skanaus! Šnicelis skanu valgyti su bulvių koše, grikiais ir daržovių salotomis. Skanaus! Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų kiaulienos faršo (ar kitokios mėsos)
2 riekės juodos duonos
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno
0.5 vieneto svogūnų
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausia nupjaustykite duonos plutelę, o minkštimą susmulkinkite ir užpilkite pienu 5 minutėms. Į faršą įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite išmirkytą nuspaustą duoną, smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite, ir dar šiek tiek faršą gerai išdaužykite (kelis kartus smarkiai meskite į dubenį).
2.
Iš paruošto faršo formuokite pailgus, ovalios formos, maždaug 1 cm storio šnicelius. Man išėjo 5 šniceliai.
3.
Kiekvieną šnicelį pamirkykite kiaušinio plakinyje (įberkite žiupsnelį druskos), pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
4.
Šnicelį patiekite su baltu padažu: keptuvėje išlydykite gabalėlį sviesto, įdėkite šaukštelį miltų, kai pakepa, suberkite sutrupintą sultinio kubelį, supilkite stiklinę pieno, išmaišykite, įdėkite truputį grietinės ir krapų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Ruta
2019-03-19 15:33
Labais skanūs, dėkui ATSAKYTI
Romualdas
2019-01-10 13:22
Labai skanūs šniceliai. Rekomenduoju ! ATSAKYTI
Janina
2018-07-01 14:08
Labai skanu, ačiū ATSAKYTI
Aušra
2018-05-02 19:04
Skanu, bet nieko ypatingo, tiesiog plokščias ir džiūvesėliuose apvoliotas kotletas :D ATSAKYTI
Giedrė
2018-04-13 12:37
Tobulai! ATSAKYTI
Simona
2018-03-20 16:10
Ačiū už receptą, patiko visai šeimynai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis