Greitas maltos mėsos šnicelis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 191)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 191)
Greitas maltos mėsos šnicelis
Greitas maltos mėsos šnicelis
Greitas maltos mėsos šnicelis
Greitas maltos mėsos šnicelis
Greitas maltos mėsos šnicelis
Autorius apie receptą: Šnicelis skanu valgyti su bulvių koše, grikiais ir daržovių salotomis. Skanaus! Šnicelis skanu valgyti su bulvių koše, grikiais ir daržovių salotomis. Skanaus! Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų kiaulienos faršo (ar kitokios mėsos)
2 riekės juodos duonos
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno
0.5 vieneto svogūnų
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausia nupjaustykite duonos plutelę, o minkštimą susmulkinkite ir užpilkite pienu 5 minutėms. Į faršą įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite išmirkytą nuspaustą duoną, smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite, ir dar šiek tiek faršą gerai išdaužykite (kelis kartus smarkiai meskite į dubenį).
2.
Iš paruošto faršo formuokite pailgus, ovalios formos, maždaug 1 cm storio šnicelius. Man išėjo 5 šniceliai.
3.
Kiekvieną šnicelį pamirkykite kiaušinio plakinyje (įberkite žiupsnelį druskos), pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
4.
Šnicelį patiekite su baltu padažu: keptuvėje išlydykite gabalėlį sviesto, įdėkite šaukštelį miltų, kai pakepa, suberkite sutrupintą sultinio kubelį, supilkite stiklinę pieno, išmaišykite, įdėkite truputį grietinės ir krapų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (25)
Aldona
2024-01-15 20:17
Šnicelis turi būti ne iš maltos,o iš kapotos mėsos ATSAKYTI
2024-01-09 21:07
Nelabai tinka baltas padažas ant apskrudusio kepsnio ATSAKYTI
Evaldas
2022-12-07 14:11
Viskas gerai gavosi ,skanu ATSAKYTI
BH
2022-11-08 16:18
Nereikėtų maltinių vadinti šniceliais. ATSAKYTI
Šarūnas
2022-10-27 23:36
Skanu! ATSAKYTI
Julija
2022-04-21 21:03
Nu super, skanu❤️ ATSAKYTI
Aurelija
2022-03-28 17:59
Super, gavosi minkštučiai . Vietoj kiaušinio dedu šaukštą majonezo. Tada gaunasi minkšti ir purūs ATSAKYTI
Martynas Novogrudzkas
2021-12-09 18:52
Labai skanus viskas pavyko jau antra karta . ATSAKYTI
Živile
2021-09-05 19:56
Visiškai sugadinti produktai. Nusivylusi šiuo receptu. ATSAKYTI
Indrė
2021-09-06 09:21
Kas būtent nepavyko? :) ATSAKYTI
Dalius Baleliunas
2021-01-23 16:42
Klasika,ir tiek,bet skanuuu... ATSAKYTI
Vaide
2021-01-10 23:20
Farsas su duona.neskanu.. ATSAKYTI
Dijana
2021-01-07 16:37
Skanus ATSAKYTI
Onutė
2020-04-06 16:43
Tamstos kas rašote apie tarybinius šnicelio receptus tai patikėkite į natūtalų šnicelį jokia duona nededama Pagrindiniai komponentaitai mėsa prieskoniai vanduo ,kiausiniai ir džiuvėsėliai ATSAKYTI
Vida
2023-12-19 11:20
O kam tas vanduo, kur jis dedamas ATSAKYTI
2024-01-09 22:03
Tikras šnicelis tik su duona,nemaišykit adresų ATSAKYTI
vaiva
2020-02-01 15:14
kai kotletai pabode.snicelis- puiki iseitis! ATSAKYTI
Ruta
2019-03-19 15:33
Labais skanūs, dėkui ATSAKYTI
Romualdas
2019-01-10 13:22
Labai skanūs šniceliai. Rekomenduoju ! ATSAKYTI
Janina
2018-07-01 14:08
Labai skanu, ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital