Greita sūrio užtepėlė su lašiša

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Greita sūrio užtepėlė su lašiša
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų konservuotos žuvies (lašišos, aliejuje)
200 gramų konservuota lašiša
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
60 gramų lydyto sūrelio
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
2 šaukštai majonezo (apytikriai, naudojau naminį)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų (smulkintų)
Patiekiant:
6 riekelės prancūziško batono ( arba kitos mėgstamos duonos, paskrudintų, apytikriai)
1 šaukštas kaparėlių
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lašišą nuvarvinti, sutrinti šakute.
2.
Kiaušinius sutarkuoti smulkia tarka, sūrelį - stambia tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti.
3.
Viską sudėti į dubenėlį, suberti druską, pipirus, smulkintus krapus, įdėti majonezą ir gerai ismaisyti.
4.
Paruoštą užtepėlę užtepti ant batono riekelių, uždėti kaparėlius, pabarstyti aitriąja paprika, papuošti žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital