Autorius apie receptą:
Greitai paruošiama ir super skani užtepėlė - ją tinka ruošti iš sūdytos ar šaltai rūkytos lašišos.
Greitai paruošiama ir super skani užtepėlė - ją tinka ruošti iš sūdytos ar šaltai rūkytos lašišos.
Simona
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 gramų
sūdytos lašišos
(ar šaltai rūkytos)
100 gramų
lydyto sūrelio
(kambario temperatūros)
1 pundelis
krapų
2 žiupsneliai
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Lašišą supjaustyti kuo smulkesniais kubeliais ar, pulsuojant, sutrinti kombainu, kad būtų smulkūs gabalėliai, bet ne vientisa lašišos masė.
2.
Kambario temperatūros sūrelį išmaišyti su lašiša, smulkintais krapais, pipirais. Paragaukite, jei trūksta, papildomai galima pasūdyti, mūsų šeimai užtenka sūrumo iš sūrelio ir lašišos.
3.
Patiekti labai skanu ant sausai skrudintos juodos duonos ar kabiname traškučiais.