Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
300 gramų | špinatų (šviežių arba šaldytų 450 gramų) | |
2 stiklinės | kvietinių miltų | |
4 vienetai | kiaušinių | |
1 stiklinė | cukraus | |
180 mililitrų | rapsų aliejaus | |
2 šaukšteliai | kepimo miltelių | |
1 šaukštelis | vanilės esencijos | |
0.5 šaukštelio | sodos | |
Kremui: | ||
500 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
250 gramų | maskarponės sūrio | |
150 gramų | mėlynių (arba šilauogių, šviežių) | |
150 gramų | aviečių (šviežių) | |
70 mililitrų | vandens (želatinai išbrinkinti) | |
3 šaukštai | cukraus pudros | |
4 šaukšteliai | citrinos žievelės | |
4 šaukšteliai | želatinos (nubrauktų) | |
16 gramų | vanilinio cukraus | |
Sulaistymui: | ||
1/4 stiklinės | žaliosios arbatos (arba juodos) | |
3 šaukštai | citrinų sulčių | |
2 šaukšteliai | cukraus pudros | |
Papuošimui: | ||
1 sauja | mėlynių (arba šilauogių, šviežių) | |
1 sauja | aviečių |