1.
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi iki purumo, berti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, kakava ir druska, soda. Įmušti kiaušinius ir išmaišyti iki vientisumo. Pilti pieną bei vanilinį cukrų. Tešlą padalinti į dvi ~18 cm skersmens apvalias skardeles, kepimo popieriumi įtiestu dugnu.
2.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min. Ar iškepė, patikrinti mediniu iešmeliu. Išėmus iš orkaitės 5 min pravėsinti skradelėje, o tada perkelti ant grotelių kol pilnai atšals.
3.
Kremui baltymus plakti su cukrumi inde, pastatytame virš verdančio vandens dubens (indo dugnas neturi liesti vandens), kol gausis spindžios, formą lengvai laikančios putos. Nukėlus dar kelias minutes paplakti. Po gabalėlį dėti minkštą sviestą vis plakant. Suberti vanilę.
4.
Iš vyšnių pašalinti kauliukus ir sumaišyti su 5 v.š. paruošto kremo. Padėti trumpam į šaldytuvą. Likusį kremą sumaišyti su ištirpintu šokoladu ir kakava. Kremą tai pat palikti pusvalandžiui šaldytuve. Atvėsusiems bisvitams nupjauti "kepurėles" (t.y. patį bikvito viršų) ir sulaistyti sirupu ar likeriu.
5.
Ant pirmojo biskvito tepti visą vyšnių kremą ir uždengti antruoju biskvitu. Išorę plonai aptepti šokoladiniu kremu(sunaudoti maždaug 1/5 viso kremo). Tortą palikti valandai šaltai. Kai kremas sutvirtės, likusiu kremu naudojant konditerinį švirkštą padekoruoti tortą ir palikti porai valandų (arba per naktį) šaldytuve.